Yhteispelillä sujuu!

Image not available

Uusia ystäviä!

Image not available

Meitä on monta!

Oma lehti!

Luonnon keskellä !

Kaikki ovat tervetulleita!

Matkailuautoko?

Leirillä luistaa mäki myös kesällä

Helmikauppa käy leirillä kuumana

Ruokailua odottamassa

Rukous on lintu!

Leirin hashtagi

#kipinaspark2015

Leirin järjestää

ptk logo pieni eitxt

PTK-poikien ja tyttöjen keskus
Partaharjuntie 361
76280 Partaharju
www.ptk.fi

Lataa

Leirin oma appsi:
mobikipina.jiipeenetti.fi

tai osoita alla olevaa
QR-koodia mobiililaitteesi
koodinlukulaitteella:

Näyttökuva 2015-06-06 kello 9.56.02

 

syrjinnastavapaalogo30cm

Tervetuloa KIPINÄ-suurleirille 22. - 27.7.2015!

17.7.2015

Medialle

Toivotamme toimittajat lämpimästi tervetulleiksi paikan päälle Kipinä-leirille vierailulle ja jutun tekoon teille sopivana leiripäivänä!

---

Kipinä-suurleiri Partaharjulla 22. - 27.7.2015

Yli 1700 tyttöä ja poikaa ohjaajineen on tulossa Kipinä-suurleirille ensi keskiviikkona. Leiri järjestetään maankuulussa Partaharjun leirikylässä Pieksämäellä.

Kuuden päivän mittaiselle telttaleirille saapuu leiriläisiä niin kotimaasta kuin ulkomailta. Pohjoisimmat leiriläiset tulevat Keminmaalta ja Torniosta, eteläisimmät Hangosta.

Ulkomaalaisia vieraita on tulossa lähes 100, kauimmaiset vieraat Kiinasta ja Japanista. Suurin ulkomaalaisten lähes 40 hengen ryhmä tulee Tanskan sisarjärjestöstä.

Runsas ja monipuolinen ohjelma tarjoaa leiriläisille, 10 - 14-vuotiaille tytöille ja pojille, unohtumattoman leiriviikon.

Leirin pääjärjestäjänä toimii PTK - poikien ja tyttöjen keskus. Monipuolista leiriohjelmaa rakennetaan yhdessä PTK:n piirien, Kirkon kasvatus ja perheasiain, hiippakuntien ja paikallisseurakuntien sekä Suomen Lähetysseuran, Kirkon Ulkomaanavun, Seurakuntien Lapsityön Keskuksen ja Changemakerin kanssa.

----
Lisätietoja:

Päivitämme koko ajan kipina.jiipeenetti.fi -sivustoa kuvin ja jutuin ja taustatiedoin. Mediaa palvelee: kipina.jiipeenetti.fi/pressimateriaalit. Lähetämme myös lähipäivinä mediatiedotteita sekä laitamme kuvia kuvapankkiin http://kipina.jiipeenetti.fi/pressimateriaalit/kuvapankki

Medialeiri ja some: päätoimittaja, kouluttaja Juha Kinanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 304 490
Tiedotussihteeri Pirjo Riipinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 706 280

Seuraa Facebookissa

Viserrä Twitterissä

cialis netistä tulli finrusresearch.fi http://iloy.fi/viagra.html