Yhteispelillä sujuu!

Image not available

Uusia ystäviä!

Image not available

Meitä on monta!

Oma lehti!

Luonnon keskellä !

Kaikki ovat tervetulleita!

Matkailuautoko?

Leirillä luistaa mäki myös kesällä

Helmikauppa käy leirillä kuumana

Ruokailua odottamassa

Rukous on lintu!

Leirin hashtagi

#kipinaspark2015

Leirin järjestää

ptk logo pieni eitxt

PTK-poikien ja tyttöjen keskus
Partaharjuntie 361
76280 Partaharju
www.ptk.fi

Lataa

Leirin oma appsi:
mobikipina.jiipeenetti.fi

tai osoita alla olevaa
QR-koodia mobiililaitteesi
koodinlukulaitteella:

Näyttökuva 2015-06-06 kello 9.56.02

 

syrjinnastavapaalogo30cm

Mediatiedote 8.5.2014

PTK - poikien ja tyttöjen keskus

MEDIATIEDOTE

8.5.2014

Kipinä-suurleiri Partaharjulla vuoden päästä
- valmistelut jo hyvässä vauhdissa

PTK - poikien ja tyttöjen keskus järjestää Kipinä-suurleirin 22. - 27.7.2015 Partaharjun leirikylässä, Pieksämäellä. Kipinä-suurleirille odotetaan noin 2000 tyttöä ja poikaa ohjaajineen seurakunnista ympäri Suomea sekä ulkomailta. Järjestyksessään jo 17. suurleiri on ev.lut. kirkon varhaisnuorisotyön huipputapahtuma, joka järjestetään joka neljäs vuosi.

Lapset osallisina suunnittelussa ja päätöksenteossa

Lapset ovat päässeet vaikuttamaan jo Kipinä-leirin ohjelman suunnitteluun. Kevättalvella lapsilta on kysytty, millainen on unelmaleiri ja vastauksia on hyödynnetty ohjelman ja järjestelyjen suunnittelussa. Lasten osallisuus toteutuu myös leirin aikana. Lapset osallistuvat myös leiriparlamenttiin, joka on leirin ylin päättävä elin.

Runsaasti ohjelmaa

Leiriohjelmaa järjestävät PTK:n lisäksi seurakunnat, hiippakunnat ja yhteistyökumppanit. Leirin ympärille rakentuu tarina, joka johdattaa lapset kotoa leirille ja takaisin kotiin. Leiribändi esiintyy koko viikon ja kylissä kiertävät erilaiset ohjelmaryhmät. Leiriväki kokoontuu kolme kertaa yhteen suurelle iltanuotiopaikalle kahden tuhannen leirikaverin kanssa. Leiri päättyy Valaistuun ristiin, joka syttyy Salvos-järven rannalle viimeisenä iltana.

Löydä oma kipinäsi

Leirin tavoitteena on, että jokainen leiriläinen löytää oman kipinän kokemalla elämyksiä ja onnistumisia ja saamalla vahvistusta itsetunnolleen. Tarkoitus on tarjota kaikille hyviä luontokokemuksia ja mahdollisuuksia opetella toisten kohtaamista.

Leirillä oma mobiilisovellus

Kipinällä perinteinen telttaleiri kohtaa digitaalisen median. Lapset elävät sosiaalisessa ja digitaalisessa mediassa kuin kalat vedessä. Niinpä leirillä kehitetään uusia tapoja yhdistää tekniikkaa perinteiseen telttaleiriin. Kipinä-leirillä on oma mobiilisovellus. Leiriltä lähetetään suoraa videostreamia netissä, joten myös kotiväkikin pääsee mukaan lasten kokemuksiin.

Seminaari kirkon päättäjille 24.7.2015

Leirin aikana järjestetään kirkollisille päättäjille Mikä ikä? -seminaari, jossa pohditaan 10 - 14-vuotiaita kirkon voimavarana. Samalla piispat, kirkolliskokousedustajat ja seurakuntien edustajat voivat tutustua Kipinä-suurleiriin oman hiippakuntansa alaleirissä tyttöjen ja poikien opastuksella.

Leirin avainhenkilöt koolla Partaharjulla

Leirin järjestelyvastuussa olevat 30 avainhenkilöä hiippakunnista ja yhteistyötahoista kokoontuvat PTK:n henkilökunnan kanssa Partaharjulle 7. - 8.5.2014. Leirikokouksessa päätetään Kipinä-leirin ohjelmaan ja järjestelyihin liittyvistä asioista. Torstai-aamupäivällä väki "katsastaa" omat kylänsä Partaharjulla ja iltapäivällä tehdään loppuyhteenveto.

Lisätietoja leiristä myös: http://kipina.jiipeenetti.fi

---

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Eero Jokela, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 629 765

---

Tiedotteen lähetti
Pirjo Riipinen
tiedotussihteeri
0400 706 280

Seuraa Facebookissa

Viserrä Twitterissä

mistä ostaa cialista iloy.fi http://iloy.fi/cialis.html